Impreza: Komańcza 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria MM6

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 522 Krzysztof Kowalski SST LUBCZA
MM6 MM6 01:44:56.099(1) 02:12:53.990 400.0000
2 923 Mirosław Futymski BSK Miód Kozacki
MM6 MM6 01:46:20.343(2) 02:16:03.970 +00:03:09.980 390.6918
3 1954 Marcin Syrzistie JOY RIDE
MM6 MM6 01:49:15.263(3) 02:17:17.308 +00:04:23.318 387.2134
4 340 Jan Potasiewicz MTB Rymanów
MM6 MM6 01:51:11.902(4) 02:20:29.120 +00:07:35.130 378.4020
5 158 Boguslaw Bukowski junior Mł.
MM6 MM6 01:55:25.674(6) 02:23:12.933 +00:10:18.943 371.1883
6 307 Andrzej Zwoliński
MM6 MM6 01:55:05.605(5) 02:26:05.715 +00:13:11.725 363.8717
7 724 Krzysztof Pawełczak SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MM6 MM6 02:02:11.520(8) 02:36:08.047 +00:23:14.057 340.4761
8 645 Adam Gąsior BIKEBROTHERS
MM6 MM6 02:01:56.997(7) 02:36:08.779 +00:23:14.789 340.4495
9 2241 Leon Ferfecki
MM6 MM6 02:51:08.772(9) 03:32:37.434 +01:19:43.444 250.0186
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.