Impreza: Komańcza 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria MM1

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 435 Jakub Rusin Klub Kolarski Spartacus Dębica
MM1 MM1 01:21:55.045(2) 01:43:33.585 400.0000
2 6996 Michał Niezgoda MTB MOSiR Dukla
MM1 MM1 01:28:17.309(3) 01:51:04.960 +00:07:31.375 372.9106
3 17 Przemysław Kowalski MTB MOSiR Dukla
MM1 MM1 01:31:11.390(4) 01:54:55.160 +00:11:21.575 360.4607
4 169 Mateusz Budzisz MTB MOSiR Dukla
MM1 MM1 01:32:20.367(5) 01:56:06.177 +00:12:32.592 356.7859
5 412 Szymon Kulas Dębicki Klub Kolarski Gryf
MM1 MM1 01:37:16.314(6) 02:01:00.547 +00:17:26.962 342.3205
6 690 Marek Zych BIKE ATELIER TEAM
MM1 MM1 01:40:57.865(7) 02:07:07.410 +00:23:33.825 325.8556
7 1337 Konrad Kowalski MTB MOSiR Dukla
MM1 MM1 01:42:59.055(8) 02:08:11.417 +00:24:37.832 323.1438
8 1836 Grzegorz Armatys KCP Elzat Bieniasz Bike Team
MM1 MM1 01:57:00.882(10) 02:23:01.130 +00:39:27.545 289.6395
9 125 Jerzy Opaluch Jedlicze TEAM
MM1 MM1 01:56:55.817(9) 02:27:07.550 +00:43:33.965 281.5542
10 6969 Norbert Sudia MTB MOSiR Dukla
MM1 MM1 02:10:39.379(11) 03:08:18.978 +01:24:45.393 219.9698
11 1995 Szymon Bregier AKADEMIA-RUCHU PŁOCK
MM1 MM1 02:20:59.359(12) 03:38:21.135 +01:54:47.550 189.7113
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.