Impreza: Komańcza 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria HM0

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 2999 Mikołaj Pyrcz PSK OLIMPIONIK PRZEMYŚL
HM0 HM0 00:35:29.394(1) 00:58:32.102 200.0000
2 421 Arkadiusz Cebula Movimento UKS PG Wojnicz
HM0 HM0 00:35:50.923(2) 00:59:18.834 +00:00:46.732 197.3737
3 1781 Jakub Kulas Dębicki Klub Kolarski Gryf
HM0 HM0 00:36:17.037(3) 01:00:14.012 +00:01:41.910 194.3603
4 255 Mateusz Szymbara Stal Rzeszów
HM0 HM0 00:37:39.577(4) 01:01:11.515 +00:02:39.413 191.3162
5 1930 Piotr Marzuchowski ROWEROMANIA Sanok
HM0 HM0 00:38:21.800(5) 01:03:01.069 +00:04:28.967 185.7730
6 532 Jan Głowacki ROWEROMANIA Sanok
HM0 HM0 00:38:30.437(6) 01:03:24.505 +00:04:52.403 184.6286
7 1799 Paweł Woźnicki Alpaca Team
HM0 HM0 00:38:34.842(8) 01:03:30.694 +00:04:58.592 184.3287
8 452 Filip Nykiel Movimento UKS PG Wojnicz
HM0 HM0 00:38:31.349(7) 01:03:46.745 +00:05:14.643 183.5556
9 422 Jakub Obitko SPORT SERWIS SANDOMIERZ
HM0 HM0 00:39:12.987(9) 01:06:45.370 +00:08:13.268 175.3697
10 1346 Michał Kijowski Żbik Komańcza
HM0 HM0 00:40:55.843(15) 01:06:52.120 +00:08:20.018 175.0746
11 2233 Jan Miłek SST LUBCZA
HM0 HM0 00:40:10.700(11) 01:06:54.797 +00:08:22.695 174.9579
12 234 Szymon Kozłowski Stal Rzeszów
HM0 HM0 00:40:10.365(10) 01:07:06.002 +00:08:33.900 174.4710
13 2147 Konrad Musiał
HM0 HM0 00:40:36.210(12) 01:08:14.120 +00:09:42.018 171.5681
14 1800 Michał Rozmund Alpaca Team
HM0 HM0 00:40:49.017(13) 01:09:17.839 +00:10:45.737 168.9388
15 419 Kacper Hanus
HM0 HM0 00:40:53.440(14) 01:10:08.402 +00:11:36.300 166.9091
16 1221 Maciek Dąbrowski kwiaty u wioli Krosno
HM0 HM0 00:42:22.839(16) 01:11:15.640 +00:12:43.538 164.2843
17 1522 Gabriel Kowalski
HM0 HM0 00:45:12.730(17) 01:16:55.647 +00:18:23.545 152.1824
18 2086 Marek Krakowiecki MTB MOSiR Dukla
HM0 HM0 00:46:33.704(18) 01:18:31.292 +00:19:59.190 149.0929
19 2133 Mateusz Szwast
HM0 HM0 00:46:35.092(19) 01:20:06.719 +00:21:34.617 146.1330
20 1932 Łukasz Korab
HM0 HM0 00:48:38.494(20) 01:23:12.625 +00:24:40.523 140.6916
21 2145 Tomasz Franos
HM0 HM0 01:00:12.467(22) 01:45:16.295 +00:46:44.193 111.2077
22 2169 Franek Kosiorek
HM0 HM0 01:03:08.840(23) 01:45:28.970 +00:46:56.868 110.9849
23 2136 Mateusz Owad DownHill Podkarpacie "Humniska"
HM0 HM0 00:55:03.817(21) 01:56:24.500 +00:57:52.398 100.5685
24 2146 Piotrek Zygmunt
HM0 HM0 01:21:52.909(24) 02:25:54.793 +01:27:22.691 80.2327
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.