Impreza: Komańcza 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria HK3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 573 Alicja Nerc SST LUBCZA
HK3 HK3 00:44:08.117(2) 01:12:51.645 200.0000
2 133 Joanna Ziomek MyCenter
HK3 HK3 00:43:55.884(1) 01:15:35.768 +00:02:44.123 192.7632
3 811 Janina Nawój ROWEROMANIA Sanok
HK3 HK3 00:44:31.940(3) 01:15:38.835 +00:02:47.190 192.6329
4 347 Ela Szczurek MTB MOSiR Dukla
HK3 HK3 00:47:35.689(4) 01:21:46.910 +00:08:55.265 178.1832
5 2074 Ewelina Solecka-Findysz
HK3 HK3 00:49:53.280(5) 01:24:05.862 +00:11:14.217 173.2764
6 1073 Renata Burda
HK3 HK3 00:50:15.945(6) 01:25:30.982 +00:12:39.337 170.4019
7 975 Agnieszka Szymańska Bike Club Janów Lubelski
HK3 HK3 00:56:45.903(7) 01:41:21.615 +00:28:29.970 143.7659
8 989 Kamila Filipczak-Stasicka SST LUBCZA
HK3 HK3 00:57:49.130(8) 01:47:18.598 +00:34:26.953 135.7949
9 2140 Ewa Widomska-Pytka
HK3 HK3 00:59:37.307(9) 01:52:31.550 +00:39:39.905 129.5005
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.