Impreza: Komańcza 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria HK2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 7217 Inez Pyszczyńska 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
HK2 HK2 00:43:16.925(1) 01:14:05.207 200.0000
2 1088 Martina Sakarová
HK2 HK2 00:43:26.697(2) 01:15:26.039 +00:01:20.832 196.4281
3 906 Magdalena Jelonek
HK2 HK2 00:46:56.900(3) 01:19:49.553 +00:05:44.346 185.6210
4 868 Natalia Łopatowska My Center
HK2 HK2 00:50:01.602(4) 01:24:17.862 +00:10:12.655 175.7742
5 919 Agata Pasternak RKM Sopelek
HK2 HK2 00:53:37.118(6) 01:31:40.067 +00:17:34.860 161.6419
6 2143 Barbara Wołczańska
HK2 HK2 00:51:15.955(5) 01:32:32.992 +00:18:27.785 160.1013
7 1128 Marcelina Przystasz
HK2 HK2 00:58:24.340(7) 02:28:50.604 +01:14:45.397 99.5500
8 1914 Elżbieta Kopciuch Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
HK2 HK2 01:34:17.884(8) 02:28:54.915 +01:14:49.708 99.5019
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.