Impreza: Komańcza 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria HK0

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 1306 Gabriela Hudyka KCP Elzat Bieniasz Bike Team
HK0 HK0 00:40:43.188(1) 01:07:46.687 200.0000
2 203 Julia Nowik Żbik Komańcza
HK0 HK0 00:42:12.527(2) 01:10:18.025 +00:02:31.338 192.8242
3 651 Sandra Krzesińska Żbik Komańcza
HK0 HK0 00:48:05.963(3) 01:19:39.587 +00:11:52.900 170.1690
4 1839 Oliwia Armatys KCP Elzat Bieniasz Bike Team
HK0 HK0 00:49:54.890(4) 01:21:46.829 +00:14:00.142 165.7562
5 722 Ania Szczurek MTB MOSiR Dukla
HK0 HK0 00:58:03.860(6) 01:37:53.694 +00:30:07.007 138.4712
6 2500 Natalia Szuper Sarafis Team
HK0 HK0 00:56:12.220(5) 01:40:30.860 +00:32:44.173 134.8626
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.