Impreza: Wojnicz 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria HK2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 2232 Anna Prokop TTC MPEC Tarnów
HK2 HK2 01:36:32.917 200.0000
2 7217 Inez Pyszczyńska 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
HK2 HK2 01:39:20.925 +00:02:48.008 194.3630
3 1363 Sylwia Kowalczyk
HK2 HK2 01:39:38.934 +00:03:06.017 193.7776
4 1088 Martina Sakarová
HK2 HK2 01:41:59.265 +00:05:26.348 189.3338
5 1831 Agnieszka Sitarz DOTR Kraków
HK2 HK2 01:47:59.795 +00:11:26.878 178.7994
6 711 Izabela Góral iSport Team
HK2 HK2 01:52:44.630 +00:16:11.713 171.2708
7 280 Paulina Opoka BIKEBOARD
HK2 HK2 02:00:11.875 +00:23:38.958 160.6494
8 1809 Renata Bartkiewicz Axel Sport Racing Team
HK2 HK2 02:04:27.822 +00:27:54.905 155.1434
9 1874 Ewa Socha Go Ride Team
HK2 HK2 02:13:18.467 +00:36:45.550 144.8507
10 1128 Marcelina Przystasz
HK2 HK2 02:18:58.843 +00:42:25.926 138.9381
11 1891 Joanna Jasińska Go Ride Team
HK2 HK2 02:30:56.642 +00:54:23.725 127.9264
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.