Impreza: Przemyśl 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria Straż Graniczna Kobiety

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 493 Aleksandra Sakowicz
Śląsko-Małopolski Oddział SG
MK2 Straż Graniczna Kobiety 01:53:49.760(2) 03:10:58.645 400.0000
2 488 Irmina Sikora-Kołodziej Bieszczadzki Oddział Straży Granicznej
Bieszczadzki Oddział SG
MK2 Straż Graniczna Kobiety 01:53:17.973(1) 03:20:54.485 +00:09:55.840 380.2284
3 499 Justyna Korotko BIESZCZADZKI/NADODRZAŃSKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ
Warmińsko-Mazurski Oddział SG
MK2 Straż Graniczna Kobiety 01:55:48.042(3) 03:22:08.519 +00:11:09.874 377.9075
4 5775 Elżbieta Koczera PSG Medyka
Bieszczadzki Oddział SG
MK3 Straż Graniczna Kobiety 02:05:08.863(4) 03:35:03.997 +00:24:05.352 355.1968
5 513 Katarzyna MIZERA MORSKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ
Morski Oddział SG
MK2 Straż Graniczna Kobiety 02:05:41.469(5) 03:37:49.172 +00:26:50.527 350.7076
6 506 Marta Sieniucz AGR Podlasie
Podlaski Oddział SG
MK3 Straż Graniczna Kobiety 02:11:11.142(6) 03:48:22.504 +00:37:23.859 334.4978
7 491 Magdalena Gondek NADWIŚLAŃSKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ
Nadwiślański Oddział SG
MK3 Straż Graniczna Kobiety 02:14:04.804(7) 03:49:42.123 +00:38:43.478 332.5655
8 521 Anna Gruszczyńska
Karpacki Ośrodek Wsparcia SG
MK3 Straż Graniczna Kobiety 02:24:13.435(8) 04:10:00.004 +00:59:01.359 305.5638
9 517 Agnieszka Lewoń Centrum Szkolenia Straży Granicznej
Centrum Szkolenia SG
MK3 Straż Graniczna Kobiety 02:34:34.392(9) 04:24:10.689 +01:13:12.044 289.1646
10 496 Elżbieta Popiołek
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych SG
MK3 Straż Graniczna Kobiety 02:49:44.403(10) 04:41:34.887 +01:30:36.242 271.2926
11 520 LIDIA NITARSKA BIESZCZADZKI/NADODRZAŃSKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ
Nadodrzański Oddział SG
MK4 Straż Graniczna Kobiety 02:58:08.862(11) 05:02:55.309 +01:51:56.664 252.1805
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.