Impreza: Przemyśl 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria MK3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 428 Aneta Imielska MITSUBISHI MATERIALS MTB TEAM
MK3 MK3 01:31:08.543(1) 02:35:58.804 400.0000
2 812 Nadiia Kolomiiets Ghost team Ukraine
MK3 MK3 01:33:40.440(2) 02:36:24.654 +00:00:25.850 398.8982
3 600 Sylwia Piszczatowska PTR Dojlidy Białystok
MK3 MK3 01:57:36.077(3) 03:17:27.487 +00:41:28.683 315.9760
4 7222 Magdalena Piotrowicz 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
MK3 MK3 02:04:05.005(4) 03:22:42.722 +00:46:43.918 307.7865
5 5775 Elżbieta Koczera PSG Medyka
Bieszczadzki Oddział SG
MK3 MK3 02:05:08.863(5) 03:35:03.997 +00:59:05.193 290.1056
6 447 Monika Skowyra DOTR Kraków
MK3 MK3 02:13:28.838(7) 03:43:25.064 +01:07:26.260 279.2617
7 506 Marta Sieniucz AGR Podlasie
Podlaski Oddział SG
MK3 MK3 02:11:11.142(6) 03:48:22.504 +01:12:23.700 273.1998
8 491 Magdalena Gondek NADWIŚLAŃSKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ
Nadwiślański Oddział SG
MK3 MK3 02:14:04.804(8) 03:49:42.123 +01:13:43.319 271.6215
9 759 Anna Francanova Sabinov
MK3 MK3 02:19:27.089(9) 03:53:26.072 +01:17:27.268 267.2785
10 2255 Patrycja Skrzypek-Gawor ANYWHERE BIKE TEAM
MK3 MK3 02:22:12.872(10) 03:59:44.290 +01:23:45.486 260.2507
11 521 Anna Gruszczyńska
Karpacki Ośrodek Wsparcia SG
MK3 MK3 02:24:13.435(11) 04:10:00.004 +01:34:01.200 249.5680
12 517 Agnieszka Lewoń Centrum Szkolenia Straży Granicznej
Centrum Szkolenia SG
MK3 MK3 02:34:34.392(12) 04:24:10.689 +01:48:11.885 236.1741
13 496 Elżbieta Popiołek
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych SG
MK3 MK3 02:49:44.403(13) 04:41:34.887 +02:05:36.083 221.5772
14 268 Jolanta Gogolewska MTB3184
MK3 MK3 02:51:06.867(14) 04:53:01.164 +02:17:02.360 212.9280
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.