Impreza: Jasło (FINAŁ)

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MKOpen

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 642 Magdalena Golonka Krasnale
MKOpen 01:38:31.652(1) 03:32:03.559 400.0000
2 603 Magdalena Piróg JMP.race
MKOpen 01:43:53.849(2) 03:36:43.827 +00:04:40.268 391.3789
3 192 Joanna Dychtoń Gomola Trans Airco
MKOpen 01:44:17.427(3) 03:36:45.068 +00:04:41.509 391.3416
4 64 Małgorzata Budzyńska RKK MTB
MKOpen 01:55:08.035(4) 03:59:32.565 +00:27:29.006 354.1068
5 433 Izabela Sekulska Sokół Tarnów
MKOpen 01:58:58.570(5) 04:06:57.073 +00:34:53.514 343.4837
6 222 Agnieszka Skalniak MTB KLIMEK TEAM
MKOpen 01:59:11.907(6) 04:26:58.122 +00:54:54.563 317.7291
7 302 Anna Długosz Essentia - Vitae MTB Team
MKOpen 02:07:13.163(7) 04:34:30.652 +01:02:27.093 308.9995
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.