Impreza: Jasło (FINAŁ)

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MM6

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 278 Tadeusz Mycek SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MM6 01:39:23.905(1) 03:35:57.980 400.0000
2 306 Jerzy Żuber ASC Autosan
MM6 01:44:30.527(2) 03:40:23.894 +00:04:25.914 391.9566
3 148 Waldemar Łodej Millenium Hall Piaseco Team
MM6 01:53:31.165(3) 04:00:43.222 +00:24:45.242 358.8667
4 252 KAZIMIERZ KŁOSOWICZ KS STRZYŻÓW MTB TEAM
MM6 02:06:15.327(4) 04:39:12.922 +01:03:14.942 309.3903
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.