Impreza: Jasło (FINAŁ)

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MM5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 778 Milo Cimbala SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MM5 01:31:04.375(1) 03:12:58.669 400.0000
2 83 Janusz Siwiec DOBRE SKLEPY ROWEROWE KROSNO
MM5 01:37:49.852(3) 03:24:32.525 +00:11:33.856 377.3851
3 89 Dariusz Grudniak Baszta Bikesport Lesko
MM5 01:38:55.599(4) 03:25:17.567 +00:12:18.898 376.0051
4 580 Jan Potasiewicz MTB Rymanów
MM5 01:39:44.938(5) 03:29:15.187 +00:16:16.518 368.8888
5 344 Antoni Brzuski Sokół Tarnów
MM5 01:36:56.180(2) 03:36:17.039 +00:23:18.370 356.8971
6 442 Marek Mrózek KS Limanowa Forrest
MM5 01:42:29.792(6) 03:42:48.650 +00:29:49.981 346.4424
7 825 Adam Kalemba
MM5 01:45:17.638(7) 03:45:47.452 +00:32:48.783 341.8700
8 214 Stanisław Rak
MM5 01:50:29.779(8) 03:57:02.505 +00:44:03.836 325.6436
9 364 Marek Krosman
MM5 01:53:23.847(9) 03:57:33.537 +00:44:34.868 324.9346
10 237 Wiktor Wiśniewicz Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM5 01:58:35.642(10) 04:04:56.975 +00:51:58.306 315.1307
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.