Impreza: Jasło (FINAŁ)

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MM3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 462 Lary Zębatka Millenium Hall Piaseco Team
MM3 01:19:08.945(2) 02:40:56.823 400.0000
2 948 Krzysztof Mrugała JMP.race
MM3 01:17:19.402(1) 02:41:46.165 +00:00:49.342 397.9666
3 567 Grzegorz Sowa www.sowasport.pl
MM3 01:21:35.335(3) 02:54:39.597 +00:13:42.774 368.5952
4 1032 Tomasz Leśniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:22:47.370(4) 02:55:14.135 +00:14:17.312 367.3844
5 1000 Jerzy Reczek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:29:48.514(8) 03:03:31.057 +00:22:34.234 350.8046
6 39 Adam Poniatowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:26:40.229(5) 03:03:58.563 +00:23:01.740 349.9304
7 612 Wojciech Robel MTB MOSIR Sanok
MM3 01:29:39.117(7) 03:08:49.760 +00:27:52.937 340.9365
8 327 Tomasz Piela Troll Team
MM3 01:31:22.380(11) 03:09:51.904 +00:28:55.081 339.0767
9 322 Przemysław Liebner ORLEW KROSNO
MM3 01:28:07.119(6) 03:10:30.314 +00:29:33.491 337.9373
10 800 Wojciech Kamela Grupa Bankietowa
MM3 01:31:47.114(12) 03:12:28.835 +00:31:32.012 334.4692
11 867 Mateusz sitko Free Sport Trek Team
MM3 01:34:10.429(15) 03:12:50.752 +00:31:53.929 333.8356
12 770 Radosław Mich IC Przemyśl
MM3 01:32:11.770(14) 03:14:37.749 +00:33:40.926 330.7769
13 124 Przemysław Słyś Jedlicze TEAM
MM3 01:32:11.035(13) 03:14:37.815 +00:33:40.992 330.7750
14 191 Wojciech Szustak
MM3 01:31:14.742(10) 03:15:42.315 +00:34:45.492 328.9581
15 57 Rafał Karcz Chmielove Łany
MM3 01:30:19.282(9) 03:17:08.227 +00:36:11.404 326.5687
16 200 Łukasz Garbacki Grupa Bankietowa
MM3 01:34:42.575(18) 03:18:42.519 +00:37:45.696 323.9860
17 125 Krzysztof Okrzesa Jedlicze TEAM
MM3 01:34:22.960(17) 03:19:24.645 +00:38:27.822 322.8453
18 76 Sebastian Czekański Jedlicze TEAM
MM3 01:35:38.895(19) 03:19:28.000 +00:38:31.177 322.7548
19 471 Tomasz Urban Millenium Hall Piaseco Team
MM3 01:34:14.905(16) 03:19:48.229 +00:38:51.406 322.2102
20 427 Jan Mikosz MTB Krynica-Zdrój
MM3 01:40:16.719(28) 03:23:58.495 +00:43:01.672 315.6213
21 112 Marcin Prejznar MTB MOSiR DUKLA
MM3 01:36:47.127(20) 03:27:19.315 +00:46:22.492 310.5259
22 1042 Ryszard Boszczyk
MM3 01:37:32.162(22) 03:27:35.932 +00:46:39.109 310.1116
23 323 Dawid Piwowar DOBRE SKLEPY ROWEROWE KROSNO
MM3 01:40:36.673(30) 03:28:28.904 +00:47:32.081 308.7984
24 858 Marcin Walaszczyk MTB MOSiR DUKLA
MM3 01:39:36.567(25) 03:28:43.058 +00:47:46.235 308.4494
25 876 Wojciech Grad PSK Olimpionik
MM3 01:39:16.419(23) 03:32:09.367 +00:51:12.544 303.4502
26 182 Marcin Kędzierski PSK Olimpionik
MM3 01:43:22.877(33) 03:33:29.942 +00:52:33.119 301.5415
27 541 Andrzej Godziewski
MM3 01:42:16.900(31) 03:34:21.175 +00:53:24.352 300.3403
28 262 Marcin Pikuła Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:37:22.415(21) 03:34:34.727 +00:53:37.904 300.0242
29 279 Sławomir Mycek PEC Tarnobrzeg
MM3 01:39:19.254(24) 03:36:42.465 +00:55:45.642 297.0767
30 977 GRZEGORZ KUŹNAR DOBRE SKLEPY ROWEROWE KROSNO
MM3 01:40:09.509(26) 03:40:09.395 +00:59:12.572 292.4229
31 514 Filip Kokłowski
MM3 01:43:56.695(34) 03:40:18.412 +00:59:21.589 292.2234
32 50 Janusz Lewandowski ROMET Bikes MTB
MM3 01:42:52.289(32) 03:44:06.845 +01:03:10.022 287.2591
33 1035 Łukasz Rak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:45:33.894(36) 03:44:10.618 +01:03:13.795 287.1786
34 366 Marcin Krzywonos
MM3 01:40:12.943(27) 03:44:29.320 +01:03:32.497 286.7798
35 870 Andrew Kiełbowicz Free Sport Trek Team
MM3 01:45:42.317(37) 03:45:55.312 +01:04:58.489 284.9606
36 11 Łukasz Cholewiak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:47:26.072(39) 03:48:24.184 +01:07:27.361 281.8650
37 187 Maciej Król Grupa Bankietowa
MM3 01:44:52.540(35) 03:49:31.339 +01:08:34.516 280.4905
38 218 Piotr Dybaś Baszta Bikesport Lesko
MM3 01:40:18.044(29) 03:52:47.467 +01:11:50.644 276.5519
39 255 Mateusz Lorenc MTB MOSiR DUKLA
MM3 01:46:40.179(38) 03:53:46.120 +01:12:49.297 275.3954
40 498 Łukasz Stochmal PROFEXIM GROUP
MM3 01:55:38.894(46) 03:53:59.408 +01:13:02.585 275.1348
41 718 Szymon Jóźwiakowski STWA Team
MM3 01:49:47.927(40) 03:58:00.445 +01:17:03.622 270.4908
42 793 Bogusław Pietrusiak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:51:52.027(42) 03:59:55.833 +01:18:59.10 268.3227
43 537 Paweł Szubert
MM3 01:51:02.560(41) 04:01:22.352 +01:20:25.529 266.7197
44 362 Mirosław Pawluś -
MM3 01:54:35.750(43) 04:02:09.188 +01:21:12.365 265.8600
45 696 Piotr Mazurkiewicz Grupa Bankietowa
MM3 01:56:30.980(47) 04:02:29.857 +01:21:33.034 265.4823
46 492 Michał Palczak m-dent.pl
MM3 01:59:03.905(48) 04:05:03.710 +01:24:06.887 262.7044
47 107 Tomasz Rudnicki RKK MTB
MM3 02:12:17.472(53) 04:05:15.287 +01:24:18.464 262.4977
48 247 Łukasz Toboła reBike Impulse Team | reBike.pl
MM3 01:55:32.589(45) 04:05:37.442 +01:24:40.619 262.1031
49 300 Przemysław Such
MM3 02:02:23.785(50) 04:06:29.742 +01:25:32.919 261.1762
50 1019 Karol Rewera Luxoft Poland Bike Team
MM3 01:54:48.130(44) 04:11:13.848 +01:30:17.025 256.2537
51 1014 Marcin Betleja Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM3 01:59:58.655(49) 04:24:54.252 +01:43:57.429 243.0268
52 45 Paweł Witek
MM3 02:07:25.175(52) 04:36:51.169 +01:55:54.346 232.5381
53 1050 Waldemar Woźniak
MM3 02:04:43.744(51) 04:50:10.020 +02:09:13.197 221.8682
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.