Impreza: Jasło (FINAŁ)

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria HKOpen

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 260 Patrycja Boguta UNIQA LKKG BGŻ Lublin
HKOpen 01:10:00.669 200.0000
2 274 Kaja Rysz CWKS RESOVIA RZESZÓW
HKOpen 01:13:24.687 +00:03:24.018 190.7363
3 882 AGATA WAWRZASZEK
HKOpen 01:14:28.700 +00:04:28.031 188.0041
4 246 Klaudia Krzesińska Żbik-Komańcza
HKOpen 01:15:10.917 +00:05:10.248 186.2446
5 291 Alicja Muszyńska-Sowa www.sowasport.pl
HKOpen 01:15:23.362 +00:05:22.693 185.7322
6 180 Aleksandra Królicka MTB Rymanów
HKOpen 01:16:22.477 +00:06:21.808 183.3362
7 215 Ewa Ruszała AZS Politechnika Rzeszowska
HKOpen 01:16:28.538 +00:06:27.869 183.0940
8 98 Izabela Pyrcz Essentia - Vitae MTB Team
HKOpen 01:17:11.505 +00:07:10.836 181.3954
9 916 Aleksandra Stodolak KS STRZYŻÓW MTB TEAM
HKOpen 01:19:01.414 +00:09:00.745 177.1906
10 440 Klaudia Zaucha UKS PG Wojnicz
HKOpen 01:22:25.465 +00:12:24.796 169.8796
11 1044 Katarzyna Czech-Leśniak TTC MPEC Tarnów
HKOpen 01:25:34.665 +00:15:33.996 163.6200
12 695 Krystyna Miłek www.sowasport.pl
HKOpen 01:28:49.815 +00:18:49.146 157.6291
13 651 Sandra Krzesińska Żbik-Komańcza
HKOpen 01:30:43.690 +00:20:43.021 154.3317
14 677 Ewelina Borowska-Pawluś KS STRZYŻÓW MTB TEAM
HKOpen 01:33:56.350 +00:23:55.681 149.0564
15 673 Katarzyna Bek Żbik-Komańcza
HKOpen 01:34:30.214 +00:24:29.545 148.1662
16 326 Katarzyna Ordon SPORT SERWIS SANDOMIERZ
HKOpen 01:35:01.355 +00:25:00.686 147.3569
17 210 Agnieszka Matusik Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
HKOpen 01:44:19.790 +00:34:19.121 134.2112
18 1041 Katarzyna Czepiel-Rak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
HKOpen 01:48:32.052 +00:38:31.383 129.0121
19 628 Magdalena Wójcik KS STRZYŻÓW MTB TEAM
HKOpen 01:58:59.140 +00:48:58.471 117.6800
20 28 Agnieszka Such
HKOpen 02:18:55.293 +01:08:54.624 100.7924
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.