Impreza: Jasło (FINAŁ)

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria HK2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 882 AGATA WAWRZASZEK
HK2 01:14:28.700 200.0000
2 246 Klaudia Krzesińska Żbik-Komańcza
HK2 01:15:10.917 +00:00:42.217 198.1282
3 180 Aleksandra Królicka MTB Rymanów
HK2 01:16:22.477 +00:01:53.777 195.0343
4 215 Ewa Ruszała AZS Politechnika Rzeszowska
HK2 01:16:28.538 +00:01:59.838 194.7766
5 916 Aleksandra Stodolak KS STRZYŻÓW MTB TEAM
HK2 01:19:01.414 +00:04:32.714 188.4965
6 326 Katarzyna Ordon SPORT SERWIS SANDOMIERZ
HK2 01:35:01.355 +00:20:32.655 156.7592
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.