Event: XV Bieg Górski na Cergową

Brak cyklu

Results category Mężczyźni Open

Msc. Bib First name Last name Country Team AG Category Time Loss Points
1 343 DANIEL WOSIK RMD MONTRAIL
Mężczyźni Open 00:27:59.283 0.0000
2 279 Stanisław Jaźwiecki KB Krościenko Wyżne
Mężczyźni Open 00:29:21.287 +00:01:22.004 0.0000
3 278 Bartosz Gorczyca ICEBUG TEAM
Mężczyźni Open 00:30:20.587 +00:02:21.304 0.0000
4 310 Konrad Dziedzic KB Krościenko Wyżne
Mężczyźni Open 00:31:14.380 +00:03:15.097 0.0000
5 356 Robert Albrycht MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 00:31:33.620 +00:03:34.337 0.0000
6 282 Hubert Laskowski KKB Mosir Krosno
Mężczyźni Open 00:31:47.783 +00:03:48.500 0.0000
7 335 Mariusz Jakieła
Mężczyźni Open 00:32:12.997 +00:04:13.714 0.0000
8 261 Paweł Sikorski
Mężczyźni Open 00:32:27.070 +00:04:27.787 0.0000
9 263 Michał Płaziak GOSIR JEDLICZE
Mężczyźni Open 00:32:38.403 +00:04:39.120 0.0000
10 288 Piotr Smolak
Mężczyźni Open 00:32:44.740 +00:04:45.457 0.0000
11 338 Jacek Szczurek MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 00:32:56.840 +00:04:57.557 0.0000
12 342 Sławomir Laskowski
Mężczyźni Open 00:33:06.207 +00:05:06.924 0.0000
13 309 Wojciech Pawul Dare 2b GOPR Bieszczady
Mężczyźni Open 00:33:26.920 +00:05:27.637 0.0000
14 284 Wojtek Gołąbek MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 00:33:34.963 +00:05:35.680 0.0000
15 301 Jacek Wójcik
Mężczyźni Open 00:33:42.683 +00:05:43.400 0.0000
16 334 Piotr Jastrząb
Mężczyźni Open 00:33:52.223 +00:05:52.940 0.0000
17 291 Kamil Cygan www.lysagora.info | JSC Jasło
Mężczyźni Open 00:34:18.793 +00:06:19.510 0.0000
18 296 Kamil Chłap
Mężczyźni Open 00:35:11.033 +00:07:11.750 0.0000
19 351 Wiktor Majchrowicz
Mężczyźni Open 00:35:22.720 +00:07:23.437 0.0000
20 294 Bogusław Bargieł Przewodnik Górski
Mężczyźni Open 00:35:26.857 +00:07:27.574 0.0000
21 353 Bogusław Belcik MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 00:35:28.277 +00:07:28.994 0.0000
22 287 Mirosław Pawluś Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 00:35:35.097 +00:07:35.814 0.0000
23 266 Przemysław Mikołajewicz
Mężczyźni Open 00:35:47.797 +00:07:48.514 0.0000
24 333 Marcin Zając UKS "Partyzant" Lubatowa
Mężczyźni Open 00:36:03.510 +00:08:04.227 0.0000
25 269 Paweł Jachym
Mężczyźni Open 00:36:24.807 +00:08:25.524 0.0000
26 280 Sylwester Kozioł KKB Mosir Krosno
Mężczyźni Open 00:36:29.907 +00:08:30.624 0.0000
27 303 Sławomir Markuszka Biegam bo lubię :D
Mężczyźni Open 00:37:41.110 +00:09:41.827 0.0000
28 339 Paweł Wnęk
Mężczyźni Open 00:38:06.330 +00:10:07.047 0.0000
29 271 Krzysztof Rogiński
Mężczyźni Open 00:38:35.707 +00:10:36.424 0.0000
30 300 JERZY HADUCH kb Sanok
Mężczyźni Open 00:38:42.453 +00:10:43.170 0.0000
31 350 Konrad Kowalski
Mężczyźni Open 00:39:01.453 +00:11:02.170 0.0000
32 337 Witold Różewicz
Mężczyźni Open 00:39:04.450 +00:11:05.167 0.0000
33 354 Adam Belcik MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 00:39:16.787 +00:11:17.504 0.0000
34 299 Maciek Mierzejewski MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 00:39:19.340 +00:11:20.057 0.0000
35 258 Arkadiusz Michalski
Mężczyźni Open 00:39:31.477 +00:11:32.194 0.0000
36 341 Mirosław Mika
Mężczyźni Open 00:39:33.367 +00:11:34.084 0.0000
37 289 Michał Zych
Mężczyźni Open 00:39:54.390 +00:11:55.107 0.0000
38 344 Marcin Pelczar
Mężczyźni Open 00:40:05.170 +00:12:05.887 0.0000
39 306 Marcin Niżnik Nowy Styl Runing Team
Mężczyźni Open 00:40:19.637 +00:12:20.354 0.0000
40 259 dariusz subik
Mężczyźni Open 00:40:42.467 +00:12:43.184 0.0000
41 293 Mateusz Kurowski
Mężczyźni Open 00:40:46.817 +00:12:47.534 0.0000
42 257 Adam Kustron
Mężczyźni Open 00:41:07.723 +00:13:08.440 0.0000
43 302 Krzysztof Jastrzębski WLP WAT
Mężczyźni Open 00:41:35.947 +00:13:36.664 0.0000
44 276 Grzegorz Szybisty KKB Mosir Krosno
Mężczyźni Open 00:41:52.213 +00:13:52.930 0.0000
45 260 Wiesław Kozioł
Mężczyźni Open 00:42:12.850 +00:14:13.567 0.0000
46 345 Andrzej Długosz
Mężczyźni Open 00:42:45.510 +00:14:46.227 0.0000
47 355 Dariusz Kowalski
Mężczyźni Open 00:43:13.780 +00:15:14.497 0.0000
48 290 Ryszard Klamut
Mężczyźni Open 00:43:32.710 +00:15:33.427 0.0000
49 277 Jan Ostrowski
Mężczyźni Open 00:43:53.580 +00:15:54.297 0.0000
50 307 RAFAŁ Roman
Mężczyźni Open 00:44:40.940 +00:16:41.657 0.0000
51 304 Krzysztof Zdeb KKB Mosir Krosno
Mężczyźni Open 00:45:02.550 +00:17:03.267 0.0000
52 273 Piotr Bril MUKS Podkarpacie Jedlicze
Mężczyźni Open 00:46:32.953 +00:18:33.670 0.0000
53 275 Tomasz Pankowicz
Mężczyźni Open 00:51:09.490 +00:23:10.207 0.0000
54 305 Marian Jajeśnica MUKS Podkarpacie Jedlicze
Mężczyźni Open 00:51:46.657 +00:23:47.374 0.0000
55 295 Mateusz Lawera OSP Zręcin
Mężczyźni Open 00:52:42.097 +00:24:42.814 0.0000
56 270 Wojciech Krokowski Biegowa Wesoła Grupa Ekonomic
Mężczyźni Open 00:53:36.410 +00:25:37.127 0.0000
57 256 Kazimierz Granda
Mężczyźni Open 01:17:21.217 +00:49:21.934 0.0000
If you have any problem, please contact us on pomoc@timedo.pl - we will reply as soon as possible.